Як видалити акаунт DoggyWalky

У застосунку (рекомендовано)

  1. Відкрийте Профіль.
  2. Натисніть і утримуйте «Видалити акаунт».
  3. Акаунт і дані видаляються одразу, повернути їх неможливо.

Без застосунку

Напишіть на privacy@doggyapps.com з адреси, з якою ви входите (або вкажіть, що входите через Apple / Google), з темою «Видалення акаунта». Ми видалимо акаунт протягом 30 днів і повідомимо вас.

Що видаляється

Що стирається на телефоні

На телефоні, з якого ви видаляєте акаунт: прогулянки, що чекали на відправлення, поточна незбережена прогулянка, ваші «припарковані» прогулянки (якщо ви виходили з акаунта) і позначка вашого акаунта; сесія завершується. Якщо застосунок повідомить, що стерти щось не вдалося, — видаліть застосунок. На інших телефонах, де ви входили, видаліть застосунок, щоб прибрати збережені там дані.

Що лишається